nello construct

Știrea Cititorului: Sunt internată la Spitalul Turda, cu o fetiță de 7 luni și e foarte frig în saloane, peste noapte!

O mamă care este internată cu fetița ei, de câteva luni, la Spitalul din Turda, a sesizat faptul că pe timp de noapte este frig în saloane, iar copiii riscă să se îmbolnăvească din acest motiv. Ea a spus că nu există deloc încălzire, chiar dacă în această perioadă, pe timpul nopții, temperaturile coboară până pe la 4-5 grade Celsius.

 

”Sunt in spitalul Municipiul Turda cu fetita de 7 luni, este foarte rece, nu este termomentru de camera pentru temperatura. Am mentionat la doamna asistenta ca este rece si sub patura se simte. Este rece aerul tare, din cauza ca nu se da caldura, caloriferul este foarte rece”, ne-a sesizat cititoarea noastră.

Ea solicită conducerii spitalului să ia măsuri pentru remedierea situației, până când vremea și temperaturile de peste noapte vor permite să nu mai fie folosită încălzirea centrală, ținând cont că este vorba de copiii foarte mici care sunt internați, iar aceștia riscă să se îmbolnăvească.

UPDATE:

În urma sesizării, cititoarea noastră ne-a transmis că ”s-au luat măsuri” și problema a fost rezolvată.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: