marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Știrea Cititorului: Gazonul pus de Domeniul Public Turda s-a… uscat!

zamblau eugen

Gazonul pus de cei de la societatea Domeniul Public Turda, în zona străzilor Toamnei și Amurgului, s-a uscat, pentru că nu a mai fost udat de nimeni!

”Vreau să trimit la Primărie, să vadă ce-or făcut. S-or lăudat că ne-or pus iarbă”, a spus o doamnă care a făcut o înregistrare video și a pus-o pe rețelele sociale.

Zona arată jalnic, după ce nimeni nu a mai îngrijit gazonul. Reprezentanții administrației locale au anunțat că se vor încheia protocoale cu asociațiile de proprietari, care vor trebui să îngrijească aceste zone, însă a precizat că aceste protocoale nu se pot încheia obligatoriu, ci doar la solicitarea asociațiilor.

Iar în cazul în care asociațiile nu solicită încheierea unui astfel de protocol, nimeni nu știe ce se întâmplă cu zonele verzi care au fost amenajate nu de mult, iar acum se uscă văzând cu ochii, de la o zi la alta, fără ca cineva să facă ceva.

Așa arăta gazonul în acea zonă, acum 1 an:

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
AdSense grafic right 2