m install
nello construct

Știrea Cititorului: Focar de infecție din Micro 1, canalul iese afară…

floris

Un cititor din Turda reclamă faptul că în spatele magazinului profi din Micro 1, situat pe strada Rapsodiei, ”canalul iese afară”, este ”un miros insuportabil”, dar cu toate acestea nimeni nu face nimic. El speră că sesizând acest lucru, se vor lua măsurile de rigoare.

”Vă rog să postați acest focar de infecție din Micro 1, în spate la Profi. Canalul iese afară și pe nimeni nu interesează, un miros insuportabil. Rog să se sesizeze cineva de la canal, să se rezolve treaba”, ne-a transmis cititorul TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: