nello construct

Știrea Cititorului: „Dezordine și mizerie pe Barbu Lăutaru! Cei de la Domeniul Public nu fac curățenie!”

Astăzi, un cititor TurdaNews ne-a trimis o fotografie cu mizeria și dezordinea de le strada Barbu Lăutaru din Turda, dând vina pe Domeniul Public pentru că nu-și face datoria.

Mai mult, cititorul nostru spune că locuitorii acestei străzi, majoritatea trăind din ajutoare sociale, fac curățenie în locul Primăriei Turda, dar strada tot arată deplorabil.

De asemenea, acesta ne-a mai spus că atât tinerii, cât și adulții, aruncă gunoaie pe jos chiar în fața camerelor de supraveghere, iar Poliția nu face nimic în acest sens.

„Va scriu in legătură cu dezordinea și mizeria de pe strada Barbu Lăutaru, unde nu fac curățenie cei de la domeniul public.

Dacă puteți posta cum locuitorii acestei străzi, în număr foarte mare cu ajutoare sociale fac curățenie pentru primăria, dar strada unde locuiesc pare țigănie, ar trebui sa vina dezinfecția.

Tinerii și adulți arunca gunoaie pe jos in fața camerelor de supraveghere de pe această strada fără nici o reținere știind că sunt filmați.

Mulțumesc și sperăm că într-o lume mai civilizată și primăria/poliția să-și facă datoria.” – ne-a transmis cititorul nostru.

Citește și: Primăria Turda: Rigolele NU sunt coșuri de gunoi

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: