m install
nello construct

Sport Line va reprezenta Turda la Cupa Hagi Danone 2011

floris

Duminică va debuta noua ediţie a Cupei Hagi Danone la fotbal pentru copii, care se va desfăşura la Cluj Napoca şi în care sunt angrenate 6 echipe de copii din judeţ, împărţite în două grupe. Din Grupa A fac parte: "U" Cluj, Pro Junior Cluj şi Sport Line Turda. Jocurile din această grupă se vor disputa pe terenurile sintetice ale lui "U" Cluj, din cartierul Gheorgheni.

 

Din Grupa B fac parte: CFR Cluj, Şcoala Ivansuc Cluj şi Unirea Floreşti. Sistemul de joc este cu meciuri tur-retur, urmând ca în funcţie de clasificarea din grupe să se joace meciurile pentru stabilirea ierarhiei finale. Meciurile din Grupa B sunt programate la baza Unirea din cartierul Mănăştur.

„Şcoala noastră este în acest an singura reprezentantă a municipiului Turda şi sperăm să aibă un circuit cât mai bun, având în vedere şi faptul că până la reluarea campionatului de juniori E este prima competiţie oficială a AJF Cluj. Echipa va fi alcătuită dintr-un număr de 14 jucători cu anul de naştere 1999-2001 şi va fi coordonată de antrenorii Mocanu Sorin şi Savu Alexandru”, a precizat Daniel Cecălăcean, vicepreşedintele CS Sport Line Turda.

Echipele vor utilza în teren 7+1 jucători pe o suprafaţă de teren de 60×40, partida fiind arbitrată de doi arbitrii cu aplicarea ofsaidului la nivelul careului, în rest fiind aplicate regulamentele pentru juniori E.

 

SCURT ISTORIC DESPRE COMPETIŢIE

Cupa Hagi Danone 2011

Incepand cu anul 2010, Cupa Danone isi uneste fortele alaturi de CUPA HAGI pentru a crea cea mai mare competitie de fotbal pentru copiii cu varste intre 10-12 ani din Romania – Cupa Hagi Danone!

Aceasta competitie se va adresa atat micilor jucatori inscrisi la un club profesionist cat si jucatorilor amatori ce vor reprezenta scolile din care fac parte.

 

Despre Cupa Danone

Cu o traditie de 10 ani, Danone Nations Cup este cea mai mare competitie sportiva pentru copiii intre 10-12 ani. Evenimentul fotbalistic organizat de Grupul Danone are loc in 40 de tari si il are ca ambasador pe Zinedine Zidane.

Finala mondiala a competitiei este sustinuta de FIFA.

Dincolo de evenimentul sportiv, competitia reprezinta un alt mod de a exprima valorile Grupului Danone: Umanism, Deschidere, Apropiere si Entuziasm. 2.5 milioane de copiii din intreaga lume iau parte anual la acest eveniment!

 

Cupa Danone în România

Anul 2009 a insemnat a noua editie a campionatului “Cupa Danone”, desfasurat in doua etape: cea locala si etapa nationala. Faza locala a avut loc in 4 orase(Constanta, Cluj, Bucuresti si Timisoara), iar castigatoarea din fiecare oras s-a calificat in faza nationala care a avut loc la Bucuresti. Faza nationala s-a desfasurat la Bucuresti si a reunit cele 4 castigatoare ale etapei locale din fiecare oras. Miodrag Belodedici – ambasadorul Cupei Danone 2009 – precum si alti fotbalisti romani au fost prezenti pentru a-i incuraja pe micii jucatori.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: