nello construct

„Spiridușii” lui Moș Crăciun de la CERT Transilvania pregătesc cadourile pentru copiii nevoiași din Apuseni

Sute de cadouri vor ajunge și în acest an la copiii sărmani din Munții Apuseni, grație voluntarilor CERT Transilvania.

Spiridușii Moșului pregătesc de pe acum cadourile pe care le vor duce în centre de plasament dar și la copiii sărmani din satele îndepărtate ale Munților Apuseni, acolo unde nimeni nu calcă dar pe care CERT Transilvania nu-i uită niciodată.

Asociația CERT Transilvania desfășoară o acțiune umanitară „Shoebox”, prin care donatorii pregătesc cadouri personalizate pentru copiii de la munte din Apuseni sau pentru cei aflați în centre de plasament, de Crăciun.

Obiectivul proiectului este acela de a încuraja și stimula copiii să meargă la școală și de a reduce rata abandonului școlar.

„E vremea pentru pregătit magie și împachetat bucurie! Haide în echipa lui Moș Crăciun!
Alături de familie, colegi de serviciu, prieteni, pregătiți minim 10 cadouri personalizate tip ShoeBox și deveniți motivul pentru care un pui de om va zâmbi de sărbători. Lasă-ne un mesaj sau scrie-ne pe adresa secretariat@cert-transilvania.ro, iar noi vă vom oferi toate detaliile necesare pentru pregătirea celor mai frumoase cadouri. Tot noi ne vom ocupa de preluarea, centralizarea și livrarea surprizelor către copii din Apuseni”, au transmis cei de la CERT Transilvania.

Iarna este o perioadă dificilă pentru copiii de la munte, iar CERT Transilvania consideră că este necesar un stimulent pentru aceștia să continue să meargă la școală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: