marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Sondaj CURS pentru alegerile europarlamentare. Cum își împart opțiunile politice, românii?!

zamblau eugen

Pe final de an, cei de la CURS au realizat un sondaj de opinie, la nivel național, în ceea ce privește intenția de vot pentru alegerile europarlamentare, care vor avea loc în luna iunie a anului viitor și care vor fi primele dintr-o suită de 4 rânduri de alegeri în care românii vor fi chemați la urne (alegeri europarlamentare, alegeri locale, alegeri parlamentare și alegeri prezidențiale).

Conform datelor acestui sondaj, citate de stiripesurse.ro, PSD ar obține 31% din voturi, în timp ce locul 2 este disputat între AUR și PNL, ambele cu câte 19%. Noua alianță formată din USR, PMP și Forța Dreptei (Alianța Dreptei Unite), ar acumula 15% din voturile românilor.

Interesant este că partidul SOS România, al Dianei Șoșoacă, este cotat la 5%, în timp ce UDMR și PUSL sunt la 4%. În sondaj mai apare Pro România, cu 2%, iar alte partide ar întruni un total de 2% din intenția de vot, semn că nu se așteaptă schimbări prea mari.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2