nello construct

Sentință definitivă pentru Bone Ferenc: 21 de ani de închisoare pentru că și-a ucis iubita

Bone Ferenc, fostul profesor universitar clujean care și-a omorât iubita și a transportat-o în portbagaj până în Bihor, la Aleșd, a fost condamnat definitiv la închisoare.

Magistrații de la Curtea de Apel Cluj l-au condamnat definitiv la 21 de ani și 3 luni de închisoare pe Bone Frenec, bărbatul care a ucis-o pe Molnar Beata.

Conform anchetatorilor, tânăra a fost omorâtă prin sugrumare de către iubitul ei, Bone Ferenc, fost cadru universitar la Sapienția.

Procurorii clujeni au reținut că „în perioada 21-22 mai 2022 interval orar 18.30-2.58 s-a deplasat împreună cu victima MB pe mai multe trasee din arealul comunelor Gilău, Beliș, Răchițele, Mărgău, Căpușu Mare, Dealu Mare, Mănăstireni, Mărișel, Măguri în județul Cluj, lar la un moment dat, în timp ce ambii se aflau în autovehiculul care se afla parcat pe marginea drumului, în zona lacului Tarnița, inculpatul a exercitat agresiuni fizice asupra victimei, care au condus la decesul acesteia prin asfixie mecanică.

Bărbatul a introdus cadavrul în portbagajul mașinii, s-a întors în Cluj-Napoca, după care s-a deplasat către Oradea, iar pe traseu a abandonat cadavrul victimei într-un areal izolat, cu vegetație, între localitățile Cornițel și Borod, din Bihor.

Ferenc și-a ucis iubita pentru că Beata Molnar pentru că a refuzat să se căsătorească cu el și i-a abandonat trupul în spatele unei benzinării din Bihor.

Ulterior, Bone Ferenc a plecat în Oradea pentru a se ascunde. Bărbatul s-a ascuns în vagonul unui tren dezafectat, din apropierea Gării CFR, până când l-au prins polițiștii acolo.

Prezența mașinii sale în zonă a fost semnalată de un cetățean, iar ulterior activitățile investigative au condus la depistarea lui.

Bone Ferenc are antecedente privind violența domestică și o condamnare cu suspendare la 1,3 ani de închisoare, după ce și-a agresat o altă fostă iubită.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ne urmăresc pe rețele sociale: