nello construct

Scandal cu cuțite aplanat de jandarmi!

Doi bărbaţi care îşi căutau un verişor în cartierul Mărăşti din municipiul Cluj-Napoca au ajuns să fie implicaţi într-un scandal cu cuţite, conflict aplanat de jandarmi.

Joi seara, în urma unui apel la SNUAU 112 privind un conflict în desfăşurare cu ameninţări de cuţite, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în misiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti.

”Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde au găsit întinși pe trotuar, doi bărbaţi care prezentau plăgi la nivelul abdomenului, respectiv spatelui.

Aceştia au declarat oamenilor legii că atacatorii se aflau în imobilul alăturat, motivul conflictului fiind căutarea unui verişor.

Având în vedere faptul că cele două persoane rănite necesitau îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii.

Jandarmii au intrat în curtea imobilului indicat de persoanele rănite pentru a identifica presupuşii agresori. În urma somațiilor, din imobil au ieşit doi bărbaţi cu mâinile deasupra capului, care au fost rapid încătuşaţi iar apoi li s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe.”, a transmis IJJ Cluj.

Cele două persoane rănite au primit îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la UPU Cluj.

Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative și predarea persoanelor lucrătorilor din cadrul I.P.J. Cluj pentru continuarea demersurilor legale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: