marian morar
m install
nello construct

S-a finalizat Centrul Multifuncțional din Parcul Central Turda! Vezi cum arată cea mai nouă investiție a municipalității! (VIDEO/FOTO)

zamblau eugen

Proiectul de amenajare a unei zone de agrement și de construire a unui Centru Multifuncțional în Parcul Central Turda s-a finalizat! Obiectivul, cu o valoare totală de 26.9 milioane de lei, marea majoritate fiind din fonduri europene, oferă condiții moderne recreative pentru tineri și familii cu copii.

Obiectivul general al proiectului l-a constituit în amenajarea unei zone de agrement și construirea unui centru multifuncțional, pentru cetățenii municipiului Turda, dotat cu clădire multifuncțională ce va adăposti diverse funcțiuni, pavilion pentru evenimente în aer liber, locuri de joacă pentru copii divizate pe categorii de vârste, patinoar, trasee pietonale și de bicicliști pe întreg complexul, amenajări peisagere, toate acestea împreună cu anexele și dotările specifice acestor programe ajutând la îmbunătățirea imaginii orașului și contribuind la ridicarea calității vieții populației în zonă atât pe termen scurt cât și pe termen mediu și lung. 

”Proiectul ”Amenajare zonă de agrement şi construire Centru Multifuncţional în municipiul Turda” a fost finalizat.☑

Munca în echipă, încă de la primele idei şi până la implementarea proiectului, se reflectă în ceea ce vedem astăzi în acest loc transformat total.

Locaţia modernă care a luat suflet în Parcul Central, va putea oferi clipe de relaxare pentru toată lumea, unde timpul va fi măsurat în zâmbete şi bucurii.

Locurile de joacă şi patinoarul, deschis pe toată perioada anului, vor asigura distracţia copiilor de toate vârstele.

Cu nerăbdare, așteptăm evenimentele viitoare care vor uni comunitatea și vor aduce fericire în inimile noastre.

✨ Ne bucurăm când ideile și visele devin realitate şi suntem motivaţi să adăugăm noi proiecte ambiţioase în anul viitor.”, a transmis primarul Cristian Matei.

Vă reamintim că cei de la PSD și USR au dorit blocarea proiectelor, votând împotriva finalizării lor, iar liderul PSD Turda, Răzvan Ciortea, anunța pe contul său de Facebook, în mod mincinos, că proiectele nu se vor finaliza (crezând că boicotul său împotriva intereselor turdenilor va funcționa).

Zilele trecute a fost anunțată și finalizarea noii săli polivalente moderne, la standarde internaționale, construită în zona stadionului Municipal din Turda. Practic, acum începe culegerea ”roadelor” investiționale, care s-au făcut cu sacrificii și care au creat și unele ”deranjuri” pe alocuri, însă odată finalizate, ele aduc un plus de valoare evidentă pentru locuitorii municipiului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2