marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Retrageri din activitate la Baza 71 Aeriană

zamblau eugen

În prima zi a lui Mărțișor au avut loc retrageri din activitate la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii.

Începutul primăverii a venit odată cu încheierea unui capitol important din viața de militar a colegilor noștri plutonier major Varodi Ioan și plutonier adjutant Petean Roman-Marius, care după 30 și respectiv 28 de ani de activitate, au ales să părăsească marea familie a Bazei 71 Aeriană și să se dedice familiilor care i-au susținut de acasă în tot acest timp.

Devotamentul, responsabilitatea și pasiunea pentru aviație au fost călăuze pe tot parcursul carierei. Adevărați camarazi pentru colegii lor și specialiști desăvârșiți, aceștia au salutat pentru ultima dată drapelul de luptă al unității din postura de cadru militar activ. Le dorim o pensie cât mai lungă și să se bucure împreună cu cei dragi de anii frumoși care vor urma!

Și pentru că așa este cursul vieții, când unii pleacă alții vin, astăzi le-am urat bun venit noii promoții de ofițeri. Tinerețea și dorința lor de învățare îi va face să devină viitorii specialiști de seamă ai bazei.

Totodată, în cadrul ceremoniei, s-au anunțat rezultatele concursului Omul anului, unde la secțiunea Sănătate si sport, caporal Dobrița Ionela-Viorica s-a clasat pe primul loc, iar plutonier Nicoară Marius-Alexandru pe locul al doilea.

La secțiunea Comunicare prin spațiul cibernetic și comunicații militare plutonierul adjutant principal Diaconu Gabriel-Nicolae și plutonier adjutant Constantinescu Dragoș-Laurențiu, au obținut primul și respectiv al doilea loc. De asemenea, plutonier major Firu Claudiu a fost felicitat pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.

„Felicitări tuturor pentru modul exemplar de care ați dat dovadă și pentru faptul că reprezentați unitatea la cel mai înalt nivel!” transmit oficialii bazei militare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2