nello construct

Restaurantele lui Pescobar ar fi fost închise din cauza unui interlop clujean! Acesta ar fi făcut toxiinfecție alimentară!

Un interlop clujean, recunoscut ca Nelson Mondialu, a declarat că el i-a închis restaurantele lui Pescobar, după ce ar fi mâncat la unul dintre localuri și ar fi făcut toxiinfecție alimentară.

Citește tot aici: După ce a anunțat că deschide Taverna Racilor și la Cluj, ANPC i-a închis localul din Herăstrău pentru un an!

„Acest restaurant cu specific pescăresc prea tare a explodat. Deja ajungea ăla să se întindă în toată România. Acolo sunt oameni care au muncit cu restaurante ani de zile ca să își câștige prestigiu și clientela si atunci vii tu Pescobar să zici că ai deschis la Sibiu, la Timișoara și la Cluj?

Ați văzut că acolo nu era un restaurant pentru oameni la costum, la papion. Acolo intai cu adidași de 39 de lei, cu geacă nu știu de care. Oamenilor, asta a fost ceva care nu se merita să trăiască pe piață. Și eu vă repet. Jur! Putem să confirmăm de la hotelul din Brașov, unde recepționerul a vrut să cheme salvarea. Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci, (n.red. pentru că m-am simțit așa) pot să nu am ciudă pe această locație?

Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația”, a relatat Nelson Mondialul.

Pescobar l-ar fi cheamt pe Nelson Mondialu pentru promovare

Nelson Mondialu a mai specificat că Pescobar l-ar fi contactat pentru o promovare, însă acesta a refuzat.

„Cum să mă contactezi să îți promovez eu ție localul, când eu am fost bolnav pe pat. Intoxicație alimentară! Au fost mai mulți care m-au contactat, dar dacă eu am considerat că acolo e o mârșăvie la mijloc am refuzat promovarea. Pe mine nu m-a interesat să fac banul ca să îl nenorocesc pe vecinul de lângă mine

Eu trebuia să îl dau în tribunal când am fost și am mâncat la Oyster Bar de era să mor. Mi-am pierdut controlul total. Când avea frisoane, când aveam rece… Am vomitat! Timp de 48 de ore am fost vai și amar de capul meu. Noroc de la Dumnezeu că am un corp tare, rezistent. Trebuia să îl dau în tribunal și să iau cel puțin 2 – 3 milioane de euro” a mai afirmat Nelson.

Cu toate acestea, internauții sunt de părere că Nelson Mondialu doar profită de tot acest scandal cu Pescobar și îl atacă pentru a-și face reclamă.

„Invidios mai iesti bai omuleeee! Acum te iei de Pescobar ca să faci audiență, bai moșule! De când a vorbit Pescobar si a dat pe fata cât câștigă și cât plateste taxe AȚI înnebunit cu invidia din voi. Rusinee băi! Avem si noi un restaurant bun de calitate si pe ala il distrugem Ca vai Doamne nu este curat si asa mai departe eu nam mancat pana acum Dar imi doresc si o sa mananc pentru că arata senzational oameni buni! Doar mosu asta se plange in pana mea”, a spus urmăritorul lui Nelson Mondialu.

Interlopul clujean acuză Taverna Racilor că are prețuri exagerate, dar a promovat Transylvania Steakhouse

Nelson Mondialu spune acuză Taverna Racilor că ar avea prețuri mult prea mari, însă trebuie reamintit că el a promovat restaurantul președintelui PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, Transylvania Steakhouse, restaurantul fiind recunoscut pentru platorurile de carne de vită cu 1.200 de lei, burgeri cu foiță de aur de 600 de lei, mici cu foiță de aur la sute de lei, dar și pentru burgerul Untold de 6.000 de lei.

„Bă ai făcut creveții ăia cu mult aliat să pară mari. Ai pus raci roșii, care în Metro e 100 de lei kilogramul și tu l-ai pus acolo 1,5 milioane de lei. Mergeau toate națiile acolo și mâncau acolo. Pe ei, domnilor!. Tare mă tem că de la reclamația mea i se trage”, a încheiat Nelson.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: