Recorder pune la dispoziția românilor o hartă cu proiectele de investiții ale administrațiilor locale

4DB3B76C-EA8D-4BB7-B6E1-32686C128681

Românii pot accesa o hartă interactivă cu informații de la 93 de instituții centrale și locale. Este vorba de peste 14.000 de proiecte de investiții aflate în derulare pe teritoriul României în următorii doi ani, din fonduri locale, guvernamentale și europene.

Datele au fost colectate de către Recorder, care este o publicație bine cunoscută la nivel național pentru reportajele ingenioase.

Scopul acestei inițiative este ca orice cetățean, din orice colț al țării, să poată verifica investițiile care se derulează în localitatea lui, de unde vin banii, cine îi administrează și care ar trebui să fie termenul de finalizare a fiecărui proiect.”, spun jurnaliștii.

De exemplu, în Municipiul Câmpia Turzii sunt proiecte de infrastructură rutieră în valoare de 2.708.036 lei care ar trebui finalizate până la sfârșitul anului 2022. De asemenea, există proiecte pentru transportul în comun, pe fonduri europene în valoare de 40.199.385 lei care ar trebui finalizare până în 31 august 2021.

Mai multe detalii despre proiectele din Municipiul Câmpia Turzii AICI!

În ceea de privește Municipiul Turda, cea mai mare sumă accesată din fonduri europene merge spre “Fazarea proiectului Reabilitarea sitului poluat istoric – depozit deșeuri periculoase UCT – Poșta Rât”, respectiv 94.437.310 lei. Proiect care ar trebui finalizat în septembrie 2022.

Există multe proiecte pentru infrastructura rutieră din Turda, în principiu prin finanțare europeană. Totodată sportul și educația beneficiază de finanțare europeană.

Mai multe detalii despre proiectele de investiții din Municipiul Turda AICI!

Harta și articolul original poate fi accesat aici:

https://recorder.ro/investitii/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top