marian morar
m install
nello construct

Rabla Clasic şi Rabla Plus, în consultare publică! Când va începe derularea acestor programe?

zamblau eugen

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat că programele Rabla Clasic și Rabla Plus sunt în consultare publică, urmând să se anunțe și momentul în care va începe derularea acestor programe.

Mai exact, ministrul a precizat că după ce vor fi finalizate ghidurile şi va fi aprobat bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu, atunci poate începe derularea acestora, adăugând că acest lucru se va întâmpla în primăvara acestui an.

„Programul Rabla, dacă vă referiţi la Rabla Clasic şi la Rabla Plus, ambele programe sunt în consultare publică. Ghidurile sunt publicate de vinerea trecută, dacă îmi amintesc cu exactitate ziua şi după expirarea celor 10 zile termen prevăzut de lege, bineînţeles că vom centraliza toate observaţiile pe care le avem la ghiduri.

Vom profita de acest interval de timp să aprobăm prin hotărâre de guvern bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi de îndată ce avem ghidurile finalizate şi bugetul aprobat, putem să începem derularea efectivă a acestor programe. Cu siguranţă se va întâmpla, la fel ca în alţi ani, în primăvara acestui an”, a declarat Mircea Fechet

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2