Primul accident de la sensul giratoriu de lângă Lidl Câmpia Turzii

fotografie TurdaNews

În decursul zile de 29 iulie, la sensul giratoriu de lângă Lidl din Câmpia Turzii, un tir a lovit o mașină aflată în trafic. S-a constatat că șoferul tirului nu s-a încadrat corespunzător iar mașina avariată trebuie astfel reparată.

Totul pare simplu, dar șoferul autovehicului a realizat că se află într-o situație delicată deorece în data de 5 august îi expiră ITP-ul la mașină, iar conform legii, circulația unui vehicul este interzisă fără inspecția tehnică periodică care nu se poate realiza în contextul în care mașina este avariată.

Cu aceste îngrijorări, proprietarul mașinii a cerut îndrumarea poliției sau un posibil act cu care să poate să își transporte vehiculul la reparat atunci când o să fie programat, lucru care poate dura chiar și o lună. Singura soluție valabilă propusă șoferului este de a discuta cu asiguratorul pentru a-i pune la dispoziție o platformă.

“Nu pot să acuz primăria pentru lucrările din sens dar cineva totuși a calculat greșit niște lucruri acolo în urma cărora eu personal sunt atinsă direct. Cam asta ar fi povestea și frustrarea!” ne transmite proprietarul mașinii avariate.

Lucrările la sensul giratoriu sunt aproape de final, cu toate acestea, se pare că cetățenii sunt din ce în ce mai indignați și mai reticenți cu privire la beneficiile aduse de aceste schimbări, iar îngrijorările unora au devenit realitate în cazul acestui accident.

UPDATE:

Primarul Dorin Lojigan a declarat că problema cu accidentul a apărut pe fondul lucrărilor la sensul giratoriu și al neatenției șoferilor, pentru că sensul giratoriu finalizat nu crează nicio problemă în trafic.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top