nello construct

Primăria Câmpia Turzii ne anunță că a terminat de asfaltat o stradă, pe care o mai ”terminase” o dată în aprilie 2022, cu ”ultimul strat de asfalt”!

Primăria Câmpia Turzii a transmis ieri după-amiază o informare privind asfaltarea străzii Avram Iancu din Câmpia Turzii. Cu poze, cu tot tacâmul. Singura problemă e că aceeași stradă a mai fost anunțată odată ca fiind finalizată ”cu ultimul strat de asfalt”, în aprilie 2022, adică acum un an și jumătate!

”Strada Avram Iancu – asfaltată COMPLET
❕️Continuăm demersurile pentru asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur în Câmpia Turzii.
✅️Tronsonul 2 al străzii Avram Iancu, dintre Spital si fosta pasarelă de traversare către cartierul Șarât, a fost asfaltat.
🚗Odată cu finalizarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, strada Avram Iancu este circulabilă, în condiții optime, pe toată suprafața ei.
📌Prin finalizarea acestei străzi, traficul din zonă va fi mult degrevat, acum existând două căi de rulare atât spre Gară, cât și spre Spital.”, au transmis reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.

Asta după ce, în aprilie 2022, aceeași stradă a mai fost anunțată ca fiind finalizată, după ce s-au turnat ”ultimele straturi de asfalt”. Acum, se pare că n-au fost chiar ultimele, că era doar o ”păcăleală”. Iar întrebarea e: se mai poate avea încredere în informațiile publice oficiale transmise de Primăria Câmpia Turzii?!

Dacă mai sesizați astfel de neconcordanțe, vă rugăm să ne sesizați pe adresa redacției (redactia@turdanews.net) sau pe WhatsApp la numărul 0744694876. Mulțumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: