Primaria Câmpia Turzii: Condiții îmbunătățite la școlile și grădinițele din Municipiul Câmpia Turzii

nello construct
Reîntoarcerea în bănci a elevilor, după vacanța de vară, este întotdeauna un moment emoționant, care poate fi cu atât mai frumos, când condițiile din școli și grădinițe sunt îmbunătățite.
🆙Reabilitarea și dotarea școlilor și grădinițelor constituie unul dintre obiectivele de care nu ne dezicem, an de an. Astfel, anul școlar 2023-2024 vine cu dotări și investiții la mai multe unități de învățământ.
💯La Structura 3 a Grădiniței „Lumea prichindeilor” de pe strada Ialomiței (cartierul Lut) s-au montat uși noi, tavan fals și parchet și s-au efectuat lucrări de igienizare și reparații interior. De asemenea, la structura de pe strada Parcului au fost igienizate atât blocul alimentar, cât și grupurile sanitare.
♟️Totodată, la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” toată curtea școlii a primit un aspect nou. Aceste investiții și lucrări se adaugă celor efectuate în vacanța de vară la Liceul Teoretic „Pavel Dan”, structura de pe strada Tudor Vladimirescu.
❗Astăzi, domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a vizitat personal școlile și grădinițele din oraș, pentru a se asigura că toți copiii se vor întoarce în bănci în cele mai bune condiții!
Direcția Relații cu Comunitatea
https://www.facebook.com/primaria.campiaturzii/posts/pfbid02NfZyU1khQMbVvnomZCdtpWNLHhiEpyQxHeAB7Xwnb6pd3RjCjKwMwYquamDrEoUql
OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: