Polițist local din Ceanu Mare omagiat de colegi în prag de pensionare

nello construct

Un angajat al Primăriei Ceanu Mare pe funcția de polițist local a ajuns la vârsta pensionării. Colegii l-au sărbătorit în stilul caracteristic.

Romulus Haiduc și-a încheiat cariera de polițist local, retragerea din activitate fiind marcată de toți angajații Primăriei Ceanu Mare în frunte cu primarul Virgil Păcurar.

„Pensie lungă, cu sănătate, Romulus Haiduc! Pe, 28 august 2023, unul dintre cei mai de încredere și perspicace angajați ai instituției noastre, Romulus Haiduc, și-a încheiat cariera de polițist local.

L-am sărbătorit și i-am fost alături, așa cum se cuvine, împreună cu întreg colectivul Primăriei. Îi mulțumim domnului Haiduc pentru implicarea, seriozitatea și dedicarea de care a dat dovadă pe parcursul activității sale și îi urăm multă sănătate și viață lungă!” transmit reprezentanții primăriei Ceanu Mare.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: