nello construct

Performanțe incredibile pentru Karina Brumar! A obținut locul III la o expoziție din South Korea și locul 5 la concursul Solo F! (FOTO)

Karina-Cristina Brumar este una dintre tinerii turdeni cu care merită să ne mândrim, fără dar sau poate. Este una dintre acei tineri care vin cu o mulțime de realizări și performanțe încă de la o vârstă fragedă.

Karina este elevă în clasa a VII-a C la Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” Turda și de-a lungul timpului a reușit să impresioneze prin talentul său în domeniul artelor vizuale nu doar profesorii, colegii, familia sau apropiații, ci și jurații diferitelor concursuri locale, județene, naționale și de curând, chiar și internaționale.

Locul III la expoziția „Youth International Art Exchange Exhibition – 2023

În acest an, Karina a participat la expoziția „Youth International Art Exchange Exhibition – 2023”, din Suwon – South Korea, la categoria de vârstă Junior High, având ca temă ”Peace and Our Friendship”, la care a obținut premiul III, fiind coordonată de doamna profesor Mariana Picovici.

În timp ce mulți dintre noi nu știm întotdeauna cum să ne exprimăm fericirea, durerea sau dorința, Karina a găsit prin artă un mod de a-și manifesta sensibilitatea și trăirile sufletești. Scopul acestor compoziții artistice este acela de a codifica sensul lumii în simboluri pentru a putea comunica prin imagini.

Locul 5 în finala concursului Solo F

Performanțele sale nu se opresc aici, deoarece draga noastră Karina duminică a participat și totodată a strălucit la Concursul Național KRONSTADT GRAND BALL din Brașov!

Cu multă pasiune, dar și cu un talent deosebit, Karina a obținut locul 5 în finala concursului Solo F, categoria de 12-15 ani.

Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” Turda o felicită pe Karina-Cristina Brumar pentru performanțele remarcabile și o asigură de toată susținerea instituției în manifestările sale artistice expresive și originale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: