marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Organizarea târgului meșteșugarilor din acest an depinde de aprobarea consilierilor turdeni

zamblau eugen

În cadrul ședinței ordinare de consiliu local de la Turda programată pentru mâine de la ora 11, se cere aprobare pentru organizarea „Târgului meșteșugarilor, manufacturierilor și artizanilor populari” în anul 2014.

Potrivit proiectului de hotărâre, locațiile pentru activitatea respectivă au fost stabilite în Parcul Teilor dar și zona centrală a orașului.

Codruța Bungărdean, șeful Serviciului Finanțări Externe și Relații Internaționale din cadrul Primăriei Turda, afirmă că se dorește realizarea în continuare a târgului, lunar sau cu ocazia unor evenimente sau sărbători importante, pentru viața și tradițiile comunității locale, asigurându-se logistica necesară și acordarea cu titlu gratuit a spațiului de expunere pe perioada târgului în anul 2014.

Târgul este realizat în scopul revitalizării sectorului micilor meșteșugari și artizani, în cadrul economiei locale; pentru promovarea tradițiilor și valorilor locale și integrarea lor în viața comunității; integrarea produselor manufacturiere în oferta turistică locală și susținerea cooperării dintre factorii interesați.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2