marian morar
m install
nello construct

Organizarea casei în 5 pași pentru un vibe modern

zamblau eugen

Organizarea casei nu ajută doar la obținerea unui decor plăcut, ci și la obținerea unui mediu propice relaxării. Este important să știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea șansa de a-ți transforma casa într-un spațiu modern și bine organizat, iar în acest articol îi vei descoperi.

Eliberează spațiul de obiectele inutile: minimalismul este baza 

Pentru a crea un spațiu modern, este important ca acesta să fie cât mai liber, iar lucrurile să fie cât mai bine organizate pentru a oferi impresia de spațiu. Așadar, este recomandat să începi procesul de organizare a casei cu o sesiune de decluttering. Elimină din locuința ta acele obiete pe care nu le mai folosești și păstrează-le doar pe acelea esențiale. Minimalismul nu va oferi doar un aspect modern, ci îți va simplifica și viața de zi cu zi, făcând astfel timpul petrecut în casă mai plăcut.

Un dormitor modern și ordonat cu noptiere cu spațiu de depozitare 

Pentru ca dormitorul să fie unul modern și ordonat, optează pentru acele noptiere prevăzute cu spațiu de depozitare integrat. Aceste piese de mobilier nu numai că vor îndeplini funcția de suport pentru lampa de noapte sau pentru cărțile pe care le ai pe lista de citit, dar îți vor oferi și locul ideal de depozitare a unor obiecte personale, contribuind astfel la ordinea din dormitor.

Creează spații bine delimitate 

Pentru ca organizarea să fie atributul cheie al locuinței tale, este recomandat să creezi spații bine delimitate, zone în care să te focalizezi asupra spațiului de relaxare. Pentru aceasta, poți investi în canapele de calitate, acestea putând deveni punctul central al zonei de relaxare.

Optează pentru culorile neutre sau pentru nuanțele pastelate, deoarece acestea au puterea de a crea un vibe modern și spațios. Poziționează canapeaua într-un loc care să permită trecerea liberă și să ofere impresia de spațiu deschis.

Adaugă elemente moderne în decor 

Pentru a oferi impresia de spațiu organizat cu vibe modern, integrează elemente de design moderne precum pernele decorative sau decorațiunile cu forme geometrice în decorul locuinței. Alege materiale contemporane, precum sticla, metalul sau lemnul de culoare deschisă și vei reuși să aduci un aer fresh în locuința ta.

Creează atmosfera plăcută cu iluminarea potrivită 

Iluminarea eficientă este esențială atunci când dorești să creezi un vibe modern în locuința ta. Optează, în acest sens, pentru lămpi de podea sau aplice care să ofere o lumină caldă și difuză. Folosește sursele de lumină care vor accentua anumite zone, astfel încât să creezi un ambient plăcut.

Nu este nevoie de eforturi majore pentru a organiza o locuință într-un stil modern, însă este important să urmezi acești pași și să pui accentul pe eleganță și funcționalitate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2