m install
nello construct

Off Road pe Muntele Băişorii

floris

Muntele Băişorii va găzdui la sfârşitul acestei săptămâni ediţia 2008 a Cupei Clujului la Off Road. Concursul se va desfăşura în cinci categorii: Standard, Open, Extrem, Quad, Enduro. Probele presupun diferite grade de dificultate, contribuţia fiecărui participant fiind de 500 lei. Joi, 7 august are loc înscrierea participanţilor, cina şi prologul pentru secţiunea extrem auto.

Vineri de la ora 9 se dă startul concursului auto pentru cele 5 secţiuni, având ca punct de sosire ora 18. Sâmbătă programul va fi asemănător cu cel de vineri, incluzând un traseu de maximă dificultate, una sau două probe speciale, pentru fiecare categorie diferă doar lungimea traseului. Duminică se dă startul cursei superr speciale, totul încheindu-se cu premierea participanţilor. Etapa de la Cluj a „beneficiat”, în ultimii ani, de condiţii de desfăşurare foarte bune din punct de vedere organizare, dar foarte crâncene din punct de vedere al condiţiilor meteo. Iar, în 2008, istoria pare să se repete. Pentru finalul săptămânii se anunţă precipitaţii abundente şi vânt care va sufla cu intensificări, luând aspect de vijelie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: