marian morar
m install
nello construct

O nouă șansă pentru dezvoltarea sportului din comuna Luna

zamblau eugen

Am participat astăzi, în calitate de invitat de onoare, la inaugurarea celui mai modern complex sportiv din Transilvania – Sala Polivalentă Turda Arena.


Îl felicit, din suflet, pe omologul și colegul meu liberal, Cristian Matei, pentru această investiție excepțională care, prin extensie, oferă  șanse și copiilor din comuna Luna.

Având în vedere sala de sport cu gazon sintetic pe padiment, plus cele  trei terenuri de sport sintetice din cele trei sate, Luna, Luncani și Gligorești, unde copiii pot practica sport oricând dorect, Comuna Luna  va deveni, cu siguranță, o pepinieră sportivă pentru cluburile mari care se dezvoltă în Municipiul Turda.

Evenimentele de astăzi demonstrează felul în care, atunci când primarii diferitelor comunități, atunci când gândesc la fel, pot genera plusvaloare și dezvoltare armonioasă pe orizontală. O investiție realizată de Turda reprezintă o oportunitate pentru calitate de Primar, voi depune toate diligențele pentru dezvoltarea sportului în comuna noastră și pentru a face de-așa manieră încât copiii din comuna noastră să beneficieze de șanse la cluburile sportive mari din Turda sau Cluj Napoca!

Aurel GIURGIU,
Primarul Comunei Luna

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2