marian morar
m install
nello construct

O altă nedumerire, legată de trasarea străzii 22 Decembrie 1989: La ce mai folosesc semafoarele, dacă este linie continuă?! (VIDEO)

zamblau eugen

Așa după cum am arătat și într-un articol anterior, trasarea străzii 22 Decembrie 1989, din punct de vedere rutier, a generat discuții aprinse pe rețelele sociale.

Dincolo de faptul că oamenii au anumite nedumeriri, legate de linia continuă existentă dintr-un capăt în altul al străzii, care obligă transportatorii la și de la societățile comerciale din zonă să utilizeze obligatoriu unul dintre cele două sensuri giratorii de la capete, pentru a intra/ieși pe/de pe celălalt sens, a ieșit în evidență și lipsa de informare minimă a cetățenilor, care discută fără să aibă minimele informații necesare. Dar ăsta este un alt subiect…

Citește și: Trasarea străzii 22 Decembrie 1989 a aprins spiritele pe rețelele sociale! E normal?! (VIDEO)

Revenind la trasarea străzii 22 Decembrie 1989, cea mai nouă nedumerire este legată de utilitatea semafoarelor. E drept, în prezent încă nu au fost puse în funcțiune. Însă, oamenii se întreabă ce rost mai au ele, în contextul în care există linie continuă între cele două sensuri. A fost o eroare de trasare?! Au semafoarele un rol mai special?! Nimeni nu a dat vreun răspuns cât de cât oficial, explicativ.

Situația concretă se regăsește la intersecția străzilor Fabricii cu 22 Decembrie 1989. Unde, după modul în care s-a trasat cu linie continuă, un șofer care iese de pe strada Fabricii, cu intenția de a merge în direcția A3/Alba Iulia/Mihai Viteazu, este obligat să vireze la dreapta, spre sensul giratoriu de la magazinul Dedeman (intersecție cu strada Ștefan cel Mare) și abia ulterior să se întoarcă p direcția dorită (dacă mai vrea, pentru că pare mai facilă deplasarea spre sensul giratoriu de la Piața Romană).

Ori, în aceste condiții, ce rol va avea semaforul care este amplasat la această intersecție (așa cum se vede și din înregistrarea video)? Deocamdată, nimeni nu a oferit niciun răspuns…

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2