apartamente campia turzii
nello construct
m install

Ultimele știri:

Noua administrație locală din comuna Mihai Viteazu și-a preluat mandatele (VIDEO)

Azi, în sala festivă a Primăriei Mihai Viteazu a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local, rezultat în urma alegerilor din 9 iunie 2024, dar și investirea noului primar rezultat în urma alegerilor, respectiv Paul Olaru de la PNL.

Practic, a fost primul UAT din județ care și-a investit primarul și noul Consiliu Local, pentru mandatul 2024-2028.

La ședința festivă au participat prefectul Irina Munteanu, dar și secretarul general al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean, despre care noul primar ales al comunei, Paul Olaru, a spus că este un apropiat al noii administrații locale și că l-a ajutat ori de câte ori a avut nevoie, în mandatul precedent, când a ocupat poziția de viceprimar. De altfel, aceleași cuvinte de apreciere le-a avut și fostul primar, Ioan Zeng.

Rând pe rând, noii consilieri locali au depus jurământul de credință față de locuitori, iar la final a venit rândul noului primar, Paul Olaru, să fie investit în funcție. Fostul primar, Ioan Zeng, care va activa în viitorul mandat în calitate de consilier local, a ținut un discurs emoționant, în care a mulțumit locuitorilor comunei pentru că timp de 20 de ani i-au dat onoarea de a fi primarul localității de baștină, spunând că întotdeauna a fost călăuzit de cele mai bune gânduri pentru comună, chiar dacă nu întotdeauna a reușit să facă lucrurile așa cum și-ar fi dorit. ”Să fiți uniți”, le-a transmis Zeng viitorilor consilieri locali, aleși pentru a-și pune priceperea în slujba comunei.

Investit în noua sa funcție, câștigată în urma alegerilor locale, Paul Olaru i-a mulțumit fostului edil și le-a promis cetățenilor că va fi un primar ”al tuturor”, indiferent că l-au votat sau nu, pentru că și-a propus să facă treabă în administrația locală. El i-a făcut o ”surpriză” fostului edil, oferindu-i o plachetă specială, după 20 de ani de activitate în postura de primar al comunei, dorindu-i multă sănătate.

Prefectul Irina Munteanu a spus că dacă aleșii locali au înțelepciune în mandatul lor, reușitele administrative nu vor întârzia să apară. De asemenea, Mircea Abrudean a spus că va continua să fie apropiat de nevoile comunităților din județul Cluj, că va continua să fie un prieten al administrației locale, la care se poate apela oricând, indiferent care va fi poziția sa viitoare.

În urma alegerilor locale din 9 iunie 2024, cele 15 mandate de consilier local sunt repartizate astfel: PNL – 6 mandate, UDMR – 4 mandate, PSD – 2 mandate, USR – 2 mandate, AUR – 1 mandat. Pe surse, noul viceprimar ar urma să fie ales Pál LOVÁSZ, de la UDMR.

Vezi mai jos un videoreportaj realizat la ședința festivă de investire a noilor aleși locali ai comunei Mihai Viteazu:

Urmărește-ne pe:
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 79 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Verified by MonsterInsights