nello construct

N-ai văzut așa ceva! Cu o nesimțire cât bolidul său, și-a parcat mașina pe… 3 locuri de parcare destinate persoanelor cu dizabilități!

Imaginea de mai sus a fost surprinsă într-o parcare din Cluj-Napoca! Posesorul bolidului și-a parcat mașina fix pe 3 locuri de parcare însemnate ca atare, fiind destinate persoanelor cu dizabilități/handicap.

Mai ziceți că e ”grabă”, că ”poate are permis pentru handicap” sau că ”poate era cineva cu handicap cu el”?! Mai poate fi justificată cumva nesimțirea asta imensă?!

Vorba unui clujean: ”Oare are trei legitimații, pentru că ocupă trei locuri o dată?”.

Astfel de situații, în care șoferi plini de nesimțire și de tupeu își lasă mașinile (de cele mai multe ori, din categoria mașinilor mai ”scumpe”) pe locurile destinate celor aflați în nevoie, protejați de lege, este strigătoare la cer!

Deși amenzile sunt mari, ei continuă să-și facă de cap, sfidând bunul simț, cu o neobrăzare ieșită din comun! Și asta inclusiv pentru faptul că societatea nu reacționează și trece mai departe, gândind că atâta timp cât nu este el cel afectat direct, nu are rost să ia nicio atitudine.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: