marian morar
m install
nello construct

Momente emoționante la spectacolul Tradițional 2! Andra și fratele său au interpretat „Drumul vieții ne desparte” (VIDEO)

zamblau eugen

Pe data de 1 Decembrie, la BTarena din Cluj-Napoca a avut loc spectacolul Tradițional 2, susținut de mult îndrăgita cântăreață din Câmpia Turzii, Andra.

Spectacolul a fost unul plin de emoții și de muzică folclorică, mai ales că a avut loc de Ziua Națională a României, iar prin acest concert s-a celebrat tradițiile neamului nostru.

Tradițional 2

„Tradițional 2” este unul dintre cele mai așteptate spectacole românești. Andra a revenit cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească, după succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov.

Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.

Momente emoționante la Tradițional 2

Cel mai emoționant moment din tot spectacolul a fost atunci când fratele Andrei, Săndel Mihai, a pășit pe scenă, alături de sora sa și au interpretat mult îndrăgita melodie „Drumul vieții ne desparte”.

Părinții și surorile celor doi s-au aflat în primul rând, iar mândria și bucuria din ochii lor nu poate fi descrisă prin cuvinte. Tot acest moment a fost filmat și postat ulterior de Andra pe contul său de TikTok.

„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra.

@andra

❤️ #Traditional2 #Andra

♬ sunet original – Andra

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2