Mii de amenzi aplicate şoferilor

nello construct

Campania de disciplinare a participanţilor la trafic demarată la mijlocul lunii iunie s-a lăsat cu peste 16.000 de amenzi aplicate de politiştii clujeni pe DN1. Numărul accidentelor rutiere grave produse pe cei 126 de kilometri ai DN1 care traversează judeţul Cluj, de la mijlocul lunii iunie şi până acum, a scăzut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţin autorităţile, care pun acest lucru pe seama campaniei „Stop accidentelor! Viaţa are prioritate!“.

 

Astfel, doar patru incidente de circulaţie majore au avut loc în perioada menţionată, cinci persoane fiind rănite grav, iar una uşor în aceste evenimente. Anul trecut, în acelaşi interval au avut loc şase accidente rutiere grave care s-au soldat cu rănirea gravă a şapte persoane şi uşoară a altor două. Trei dintre aceste accidente din perioada iunie-iulie 2008 au avut loc între Cluj-Napoca şi Huedin, drum despre care poliţiştii susţin că are cel mai ridicat risc rutier din judeţ, mai mare chiar şi decât drumul Cluj Napoca – Turda – Alba-Iulia.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: