m install
nello construct

Mesajul primarului Cristian Matei cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități

floris

Astăzi, am sărbătorit Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, iar prin cu această ocazie, primarul municipiului Turda a dorit să transmită persoanelor cu dizabilități un mesaj.

Primarul Cristian Matei le-a transmis tuturor persoanelor cu dizabilități că fiecare dintre ei aduce o contribuție valoroasă la frumusețea diversității noastre și promite ca împreună cu echipa sa să dezvolte proiecte și inițiative care să asigura accesul egal la oportunități și servicii esențiale.

Mai mult decât atât, Cristian Matei le-a transmis tuturor celor care sărbătoresc această zi că le admiră curajul și determinarea.

„Astăzi, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, vreau să subliniez importanța incluziunii și sprijinului reciproc în comunitatea noastră. Fiecare individ, indiferent de abilități, aduce o contribuție valoroasă la frumusețea diversității noastre.

Împreună cu echipa administrativă, îmi doresc să continuăm să dezvoltăm proiecte și inițiative pentru a asigura accesul egal la oportunități și servicii esențiale și un oraș mai prietenos.
La mulți ani, cu sănătate, tuturor persoanelor cu dizabilități!

Vă apreciez forța voastră de neînvins, iar în fiecare zi, sunteți exemple vii ale determinării și curajului.” – Cristian Matei, primarul municipiului Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: