m install
nello construct

Mare atenție la ȚEPELE cu biletele pentru UNTOLD! Cumpărați doar de la cineva de încredere!

floris

Perioada festivalurilor e o oportunitate foarte bună pentru cei ce vor să facă rost de bani prin înșelătorii, pretinzând pe rețelele de socializare că au bilete de vânzare.

Ne apropiem cu pași repezi de UNTOLD, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din Europa, însă nu toți își permit să-și cumpere un bilet direct de pe site-ul festivalului din cauza prețurilor. Astfel, aleg să mai aștepte puțin până vor găsi pe cineva care își vinde biletul la un preț mai mic.

Pe Facebook există mai multe grupuri în acest sens, unde oamenii postează ori că sunt în căutarea unui bilet, ori că își vând biletul pentru festival, însă printre aceștia se strecoară și foarte mulți escroci care îți cer o parte din bani înainte să-ți primești biletul în mână, iar apoi te blochează.

„Recomandăm achiziționarea biletelor de acces la festivaluri de pe platformele oficiale sau de la persoane de încredere.

– Atunci când efectuați plăți online, asigurați-vă că sunteți pe un site securizat și de încredere;
– Nu urmați link-uri suspicioase sau platforme unde există riscul ca biletele să fie false;
– Fiți atenți la prețurile nerealiste sau ofertele prea bune pentru a fi adevărate.

În concluzie, mulți cumpărători rămân, însă, doar cu promisiunea că vor primi biletele, asta după ce au plătit deja banii pentru ele.

Dacă sunteți victima unei înșelăciuni sau aveți bănuieli că cineva încearcă să vă înșele, nu ezitați să solicitați sprijinul Poliției”, transmite IPJ Cluj.

Totodată, pentru un grad mai mare de siguranță, dacă alegeți să vă cumpărați biletele de la persoane străine, optați pentru predarea biletului și a banilor față în față.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: