nello construct

Laura Roșca, o tânără din Turda, a fost găsită MOARTĂ pe plaja din Mamaia Nord în această dimineață!

În această dimineață, câțiva turiști, aflați la plimbare, au găsit pe plaja din Mamaia Nord trupul neînsuflețit al unei tinere.

Poliția reușit în cele din urmă să o identifice, constatându-se că este vorba despre Laura Roșca, o tânără de doar 34 de ani din Turda, Cluj, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Ea lucra și la un post de radio din București, iar tatăl ei a fost un cunoscut chitarist din Turda, Nelu Roșca.

La momentul în care turiștii au găsit-o, Laura era îmbrăcată într-un tricou de înot și slip. Astfel, se presupune că tânăra ar fi murit înecată. Potrivit anchetatorilor, nu există urme de violență asupra ei, iar salvamarii speră să nu mai existe și alte persoane în apă.

Poliția cercetează cauzele care au condus la decesul tinerei a cărei vârstă a fost evaluată inițal între 20 și 30 de ani.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Condoleanțe familiei!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: