Lansăm un mod inedit de a ne mări echipa TurdaNews!

foto_082015_presa

TurdaNews se deschide ORICĂREI persoane care dorește să facă parte din echipa celui mai citit și mai influent organ de media local. ORICINE poate face parte din echipa TurdaNews, siteul local de știri cu audiența cea mai mare!

Asta pentru că oferim această șansă pe baza unui sistem personalizat unic, adaptat fiecărei persoane, în care doritorii își aleg propriile criterii/calități prin care vor să ne convingă că merită să facă parte din echipa TurdaNews! Poate fi o ocazie UNICĂ!

Sistemul, prezentat în premieră pe blogul lui Gelu Florea, coordonatorul TurdaNews, e simplu:

  1.  Persoana care dorește își alege o perioadă de timp pe care o consideră suficientă/necesară pentru a ne convinge de abilitățile sale. Poate fi o zi, o săptămână sau o lună. Cât vrea! În cazul în care devine evident, pentru noi, că nu are nici o șansă să devină jurnalist la TurdaNews, îi vom spune acest lucru înainte de expirarea timpului de ”convingere” ales.
  2.  În această perioadă de timp, persoana respectivă va face parte din echipa TurdaNews, se va integra și va lua contact cu stilul nostru de lucru, fiind o perioadă ”de probă”, aleasă de cei doritori. În acest interval, el va avea ocazia să se acomodeze cu munca de jurnalist (dacă e cazul), să acumuleze experiență și să vină cu idei proprii de subiecte jurnalistice, aprecierea din partea noastră ținând cont de modul în care se implică aplicantul la poziția de jurnalist TurdaNews.
  3.  După încheierea acestei perioade de probă, în care noi avem ocazia/posibilitatea să analizăm aptitudinile și caracterul celui care dorește să completeze echipa TurdaNews, persoana respectivă ne va transmite o scrisoare de intenție (în care va explica motivele pentru care dorește să facă parte din echipa TurdaNews și să devină un jurnalist, își va prezenta calitățile și aptitudinile pe care le consideră de cuviință pentru a ne convinge că merită acest loc), un CV și suma de bani (net și/sau brut pe lună) care crede că reprezintă”valoarea” serviciilor și a muncii sale.
  4.  La final, vom analiza toate elementele de mai sus și vom decide dacă persoana doritoare merită sau nu (sau are calitățile necesare, raportat la investiția umană viitoare a TurdaNews) să facă parte din echipa noastră. Nu vom prezenta o formulă matematică în acest sens, doar vă spunem că oricare din elementele de mai sus pot constitui atu-uri de partea celor care doresc să facă parte din echipa TurdaNews, fie că e vorba de timpul pe care ți-l alegi pentru a ne convinge, de modul în care îți exerciți profesia de jurnalist în această perioadă, de scrisoarea de intenție, de CV sau de… suma pe care o soliciți. Poate fi câștigător un candidat care alege ”o oră”, ca timp de convingere sau unul care alege ”o lună”. Nici unul dintre criteriile de mai sus nu sunt determinante, ele putând fi ”câștigătoare” doar în cazul unui mix propriu optim (metodă unică de testare a abilităților jurnalistice și nu numai!), însă vom ține cont de modul în care fiecare își gândește ”investiția” pentru viitoarea poziție.
  5.  Fiecare persoană va primi un răspuns, în termen de maxim o săptămână de la finalizarea formalităților menționate la punctul 4.

”Vă aștept să vă înscrieți! Dacă doriți… Că, vorba aia, nu tragem pe nimeni de mânecă și nici nu vrem să luăm pe cineva cu forța! Intenția de înscriere se transmite prin email, la adresa geflomedia2008 @ gmail.com, menționându-se NUMELE, VÂRSTA și NUMĂRUL DE TELEFON pentru contact. Dacă aveți nedumeriri, puteți solicita informații suplimentare și prin intermediul comentariilor…”, a mai menționat Gelu Florea.

Siteul de știri TurdaNews publică informații locale, din zona municipiilor Turda și Câmpia Turzii, dar și din mediul rural din zonă, fiind organul de media cu cea mai mare audiență la nivel local.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top