Lacul Beliș a devenit „platou de filmare”….

nello construct

Celebrul lac Beliș din județul Cluj s-a transformat în „platou de filmare”. Aici a fost filmat un reality-show internațional.

Este vorba de cel mai nou reality-show, The Bridge Ungaria, emisiune în care vor participa 14 străini și se vor lupta pentru marele premiu de 80.000 de dolari. Aceștia trebuie să contruiască un pod, dar fără a folosi unelte moderne sau de ajutor exterior. Iar totul s-a turnat pe Lacul Beliș, locația fiind considerată de producători perfectă pentru acest show.

Premiera The Bridge a avut loc vineri, 11 august, la HBO Max Ungaria, iar echipa de producție românească Paprija Studios România s-a implicat puternic ăn realizarea acestui proiect. Un număr de 50 de specialiști au luat parte la realizarea lui, relatează foaiatransilvana.ro

Producătorii show-ului The Bridge Ungaria au realizat o documentare detaliată și au ales Belișul din 50 de lacuri din lume.

„Găsirea locului ideal este ca și cum ai încerca să cauți un ac în carul cu fân. Necesită mult efort, prospecții și documentare, precum și mult noroc, bineînțeles. Cred că am descoperit un loc pe care îl adăugăm acum pe harta lumii, pentru ca milioane de telespectatori să se bucure de el în cadrul acestui reality show, la televizor. Și pe care, de ce nu, poate îl vor vizita și în realitate”, a declarat Anca Iurea, Operations Officer al Paprika Studios România, citată de cancan.ro.

Lacul Beliş – Fântânele se încadrează în categoria lacurilor artificiale de acumulare, fiind localizat la confluenţa dintre Munţii Gilăului (est), Munţii Vlădeasa (vest) şi Muntele Mare (sud), judeţul Cluj. Are o suprafaţă de 9,8 km pătraţi şi o lungime de 13 km, fiind situat la o altitudine de 990 m.

Principalul scop al amenajării îl reprezintă producerea energiei electrice, acest baraj asigurând debitul necesar centralei hidroelectrice de la Mărişel.

În prezent, pe malul lacului se află stațiunea turistică Beliș-Fântânele.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: