marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Kolozsi Atilla, supărat pe primarul Matei: ”Să vă fie rușine!” (VIDEO)

zamblau eugen

Președintele clubului de Liga 5 – zona Câmpia Turzii, Viitorul Transilvania Turda, Kolozsi Atilla, îl critică pe primarul Cristian Matei, care ”nu vrea sau nu dorește” să ofere echipei sale un teren de joc, fiind nevoit să-și dispute jocurile de ”acasă” pe un teren impropriu, la Plăiești.

Kolozsi Atilla spune că administrația locală nu a mai oferit susținere financiară pentru sportul turdean de câțiva ani de zile, nemaifiind sesiuni de finanțare pe Legea 350, în baza căreia se acordau finanțări nerambursabile pentru susținerea activității sportive din localitate.

Kolozsi Atilla îl consideră vinovat direct pe primarul Cristian Matei, pentru că nu oferă nici teren de joc echipei sale și nici o susținere financiară minoră, deși toți cei 40 de jucători pe care-i are la club sunt turdeni și ar trebui să nu fie dezavantajați sau discriminați. Kolozsi Atilla este și consilier local la Turda, din partea PMP, partid care este în opoziție cu PNL-ul condus de primarul Cristian Matei.

Vezi mai jos declarația oficialului turdean:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2