nello construct

Holcim alocă 135 de milioane pentru modernizarea unităţilor de producţie

Compania Holcim România a bugetat în acest an investiţii de 135 de milioane de euro pentru modernizarea unităţilor de producţie, construirea de noi staţii şi extinderea flotei de camioane. Aceasta deţine trei fabrici de ciment în Turda, Câmpulung şi Aleşd şi are 1.400 de angajaţi. Holcim intenţionează să îşi extindă capacitatea de producţie din România cu 1,5 milioane de tone în acest an şi 600.000 de tone în 2009.

Profitul net al Holcim România a scăzut anul trecut cu 34,5%, la 114,5 milioane de lei, iar cifra de afaceri a urcat cu 28%, la 990 de milioane de lei. Veniturile companiei au avansat cu 18%, la 1,03 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile s-au majorat cu 34%, la 895 de milioane de lei. Piaţa românească a cimentului este controlată de filialele locale ale grupurilor Holcim, Lafarge (Franţa) şi HeidelbergCement (Germania).

Holcim este furnizor de ciment şi agregate (piatră, nisip şi pietriş), precum şi betoane şi asfalt, incluzând serviciile aferente. Holcim România este o subsidiară a grupului elveţian Holcim, unul dintre principalii producători de ciment, betoane şi agregate (nisip şi pietriş) la nivel mondial, alături de companiile Lafarge (Franţa) şi HeidelbergCement (Germania), prezente şi pe piaţa românească. Grupul este prezent în peste 70 de ţări, pe toate continentele, şi are aproximativ 90.000 de angajaţi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: