apartamente campia turzii
nello construct
m install

Ultimele știri:

Handbal: Turda începe parcursul european în Macedonia! Ce știm despre adversari?!

Meciul de handbal masculin dintre AHC Potaissa Turda si CSM Bucuresti in Liga Zimbrilor, joi 10 octombrie 2024, la Sala Polivalentă Nova PG din Turda. © Action Foto / Mihaela-Ionela Bobar. Unauthorized use is prohibited. All rights reserved.

Potaissa Turda va evolua sâmbătă, de la ora 20:00, contra celor de la GRK Orhid, într-o partidă ce va conta pentru turul II al European Cup.

Primul duel va avea loc în Macedonia, urmând ca returul să se joace în NOVA PG Arena, sâmbăta viitoare (26 octombrie), de la ora 18:00.

Horațiu Gal nu poate conta pe jucătorii iranieni, Mohammad Reza Oraei (accidentat) și Mehran Rahnama (acte), în rest, tot lotul este valid.

Despre GRK Orhid

Adversarii Turzii se află pe locul 2 al clasamentului, cu 12 puncte din 14 posibile (se dau 2 puncte la victorie), singura înfrângere fiind pe terenul formației Eurofarm Pelister (22-25), formația de Champions League.

Au un golaveraj uriaș (224-160), însă au jucat doar cu echipe din partea de a clasamentului macedonean.

Au mai jucat o singură dată în cupele europene, în Cupa EHF, când au trecut de olandezii de la KRAS Voelndam (ambele meciuri în Macedonia, 24-23 și 24-24), dar au pierdut în fața celor de la FC Porto (26-44 și 20-37), ambele meciuri în Portugalia.

Cel mai cunoscut jucător al macedonenilor, pentru publicul român este Goce Ojleski (35 ani), cel care între 2015 și 2017 a jucat pentru HC Odorhei.

În sezonul trecut al campionatului macedonean, Orhid a terminat pe locul 4, în spatele celor de la Eurofarm Pelister, Vardar și Alkaloid.

GRK Orhid – Potaissa Turda, sâmbătă, ora 20:00

Potaissa Turda – GRK Orhid, sâmbătă, 26 octombrie, ora 18:00

sursă foto: Mihaela Bobar – www.ActionFoto.ro

Urmărește-ne pe:
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 79 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Verified by MonsterInsights