marian morar
m install
nello construct

Fructe proaspete de sezon în piețele volante! Vezi programul aici!

zamblau eugen

Piețele volante organizate în Cluj-Napoca sunt pline de fructe proaspete, flori, produse apicole, produse de panificație, mezeluri tradiționale și brânzeturi sau alte produse cultivate, realizate și vândute de producătorii locali din zona Clujului.


Ce piețe funcțonează și care este programul:

– Piața volantă de lângă Cluj Arena are loc în fiecare zi de marți și miercuri, în intervalul orar 14:00-19:00 și în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 07:00-16:00.

– Piață volantă în cartierul Gheorgheni. str. Unirii (capătul liniei 3) este deschisă în fiecare zi de joi în intervalul 14:00-19:00.

– Piața volantă în incinta Parcului Industrial Tetarom I (în proximitatea clădirii A2, strada Tăietura Turcului nr. 47) se desfășoară sub egida Produs de Cluj și are loc în fiecare zi de miercuri, între orele 13:00-18:00.
Cei care aleg să cumpere din piețele volante nu doar au parte de produce eco gustoase ci contribuie și la susținerea producătorii locali.

„Da, s-ar putea zice că mi-am pierdut mințile de iau lebeniță în octombrie. Și așa ar fi, dacă nu ne-am „bucura” de efectele încălzirii globale. E lebeniță produsă și sacrificată azi la Ceanu Mare, județul Cluj. Cumpărată de la piața volantă. Și Daria zice că a fost cea mai bună din viața ei. Exagerează, desigur, nici nu prea are experiență, e drept. Dar e excelentă, pe cuvânt, și nici nu am luat-o pe aia mare care suna ca un butoi. Deci, se mută Dăbuleniul la Cluj. O să facem fițe, nu o sa cumpărăm lebeniță până nu intră a noastră în sezon. Mergeți la piață, cumpărați marfă de Cluj, dați mai mult decât cer bădiucii și lelițele”, a îndemnat un activist din Cluj, după ce și-a făcut cumpărăturile în piața volantă din Gherogheni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2