m install
nello construct

Fotbal, Liga 5: Președintele de la Chimia Turda, Cristian Pop, și-a anunțat demisia de la club!

floris

Președintele clubului de fotbal Chimia Turda, care activează în Liga 5 – zona Câmpia Turzii, și-a anunțat demisia! În cererea scrisă, Cristian Pop menționează ”probleme medicale neutre care nu îmi mai permit continuitatea”, însă din comentariile de pe Facebook dă de înțeles că unele neînțelegeri l-au determinat să ia această decizie, iar în viitorul apropiat ar putea fi angrenat într-un alt club local, tot la nivel de Liga 5.

Decizia vine după ce Chimia Turda a înregistrat un tur de campionat catastrofal, cu un singur joc câștigat în cele 11 disputate, fiind pe penultimul loc în clasament, după ce în sezonul precedent a încheiat competiția pe podium, respectiv pe locul 3.

Din comentariile la postarea sa de pe Facebook, în care își anunță demisia, Cristian Pop dă de înțeles că a luat decizia în urma unor neînțelegeri cu Oltean Cornel.

Nu este prima dată când Cristian Pop îi aduce unele acuzații lui Oltean Cornel, care este și el oficial al clubului. În octombrie 2021, acesta ne-a declarat că Oltean Cornel ”golește cum vrea” conturile clubului, la acea vreme președinte fiind Oltean Cornel.

”În calitate de membru fondator, secretar, delegat, organizator de competiții, vrea să sesizez următoarele: domnul președinte Oltean Cornel Augustin golește cum vrea contul clubului AS FC Chimia Turda și pe deasupra lasă datorii în urmă, fiind afectat clubul… A se vedea datoriile la AJF Cluj, care figurează azi 29.10.2021! 

Am fost în pericol să nu fim programați în etapa a 9-a din Campionatul Teritorial Câmpia Turzii din cauza restanțelor către AJF Cluj! Dînsul a sunat, a rezolvat, a programat meciul duminică, 31 octombrie, ora 14.30, la Mihai Viteazu cu UST Cornești…

Colaboratorii lui Pop Cristian și Busuioc Bănică renunță să mai lucreze cu el… Să vedem câți jucători vor fi alături de el duminică la meci! Mulțumesc și mult respect!”, ne-a transmis Pop Cristian, la acea vreme.

Oltean Cornel a fost declarat în insolvabilitate, pe persoană fizică, de către Primăria Municipiului Turda, din cauza datoriilor pe care le-a acumulat către bugetul local.

Ulterior, Pop Cristian a ajuns președinte al clubului și a dat o declarație mincinoasă în scris, care a fost utilizată în instanță, în care a precizat că… nu a dat nicio declarație pentru TurdaNews, deși există dovezi concrete în acest sens!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: