nello construct

Fotbal, Liga 4: Victoria Viișoara joacă vineri în deplasare, pe terenul ultimei clasate, Speranța Jucu!

După ce etapa trecută a reușit să obțină o victorie importantă în fața formației din Mintiu-Gherlii, Victoria Viișoara va juca vineri 22 septembrie 2023, de la orele 18.00, în etapa cu numărul patru, în deplasare cu Speranța Jucu, echipă care după primele trei etape se află pe ultima poziție a clasamentului, fără nici un punct acumulat.

Formația antrenată de Gabriel Mocean se deplasează încrezătoare la acest meci, iar singurul obiectiv al celor din Viișoara în această partidă este obținerea unei noi victorii.

După ce în ediția trecută de campionat atacantul Viișoarei, Paul Cubleșan, a câștigat titlul de golgheter, acesta se înscrie din nou la obținerea acestui titlu și în ediția 2023-2024, după ce în cele trei etape jucate până acum a reușit să înscrie deja șapte goluri.

Meciul dintre cele două echipe se va juca pe terenul Bazei Sportive din Jucu de Sus, iar acesta va fi condus de o brigadă clujeană formată din centralul Hurducaș Victor și asistenții la linie Șomlea Teo și Mureșan Dragoș. Observator de joc la partida de la Jucu va fi președinta AJF Cluj, Teodora Albon.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: