marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fotbal, Liga 4: Sticla Arieșul Turda și-a prezentat antrenorul (VIDEO)

zamblau eugen

Sticla Arieșul Turda și-a prezentat, prin intermediul unui videoclip, antrenorul care a venit după plecarea lui Octavian Rus. Este vorba de Cristian Coroian, care se va ocupa de „destinele” primei echipe.

„Vin, din partea antrenoratului, dinspre Cluj, dar sunt născut la Turda. Aici am început fotbalul, ulterior al plecat la o școală de fotbal la Bistrița, unde am avut și performanță la nivel de copii și juniori.

M-am întors la Turda, unde am terminat junioratul, după care am urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport, masterat în antrenament și performanțe sportive. Am urmat Școala de Antrenori, unde urmez Școala Federală de Antrenori, dorind să îmi obține licențele de antrenor.

La discuțiile avute aici, consider că se poate. Îmi doresc și vreau să muncesc și nu îmi e frică să muncesc ca să ajungem să ducem echipa, minim spre liga a treia. Toate lucrurile trebuie luate pas cu pas.

Avem un lot de copii foarte buni, cred că mă pliez în a lucra cu acești copii. În scurta mea carieră de antrenor, am lucrat la nivelul 14-18 ani cu domnul Georgescu, cel care m-a instruit în ale antrenoratului.

Doresc să vin cu o altă mentalitate, cu pasiunea de a face performanță. Consider că, ușor-ușor, chiar la iarnă, vreau să văd băieții cât mai bine pregătiți, să abordăm altfel meciurile și să încercăm să scoatem capul cu câte un rezultat pozitiv.

În iarnă tragem linie, vedem unde se află băieții, vrem să schimbăm lucrurile și la anul să ne batem la primele locuri, chiar la promovare spre liga a treia.” a declarat Cristian Coroian, pe facebook-ul echipei turdene.

Antrenorul turdean a pierdut primul meci în calitate de „principal” la Turda: 2-5 la Viitorul Gârbău.

Etapa viitoare, turdenii vor primi vizita celor de la Viitorul Mihai Georgescu (sâmbătă, ora 11:00).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2