marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Fotbal, Liga 3: Probleme mari la nivelul lotului pentru Sticla Arieșul Turda înainte de duelul cu CS Ocna Mureș. Bogdan Vișan nu mai este jucătorul Turzii

zamblau eugen

Sticla Arieșul Turda va evolua astăzi, începând cu ora 17:00, contra celor de la CS Ocna Mureș, în etapa a V-a, din cadrul play-out-ului ligii a treia, seria a IX-a.

Adus în această iarnă, fundașul Bogdan Vișan și-a reziliat contactul cu formația turdeană, după doar două meciuri jucate în tricoul turdean. Vișan a avut o evoluție bună în meciul cu Metalurgistul Cugir, apoi a fost suspendat pentru meciul de Bistrița.

În meciul cu Viitorul a făcut o eroare uriașă care a dus la deschiderea scorului, în același meci primind și cartonașul roșu, fiind suspendat șase etape. Aceste două partide au fost singurele pe care Vișan le-a jucat în tricoul turdean.

Trei jucători accidentați

Artur Podar nu se va putea baza în jocul de azi pe Cocoară, Marcu și Paleoca, astfel încât tehnicianul turdean are mari probleme în a alcătui primul 11.

Sticla Arieșul Turda s-a despărțit de cinci jucători în această iarnă: Savu, Cordoș, Onciu, Svichi și Chiș. De asemenea, Sebastian Salcău a ales să renunțe la fotbal, acesta fiind plecat în Germania.

La capitolul „veniri”, Turda a reușit doar transferurile lui Vișan (jucător care a evoluat doar două meciuri) și Borz (portarul titular).

Sticla Arieșul Turda ocupă ultimul loc al clasamentului în seria a IX-a, având șanse minime de salvare de la retrogradare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2