m install
nello construct

Fotbal, Liga 3: „Minerii” taie în carne vie! Florin Dan, Raul Vitan și alți 14 jucători și-au reziliat contractele

floris

Clubul de fotbal, Minerul Ocna Dej a anunțat faptul că a reziliat contractele a 16 jucători, printre care și Florin Dan și Raul Vitan, foști jucători la Sticla Arieșul Turda.

Minerul Ocna Dej a remizat astăzi, scor 1-1, în fața celor de la Minaur Baia Mare, formație aflată pe ultimul loc al clasamentului.

„În urma ratări obiectivului impus la începutul Sezonului 2023 – 2024, accederea in Play-off-ul Ligii a III-a, s-a decis de comun acord incetarea raporturilor contractuale cu următorii jucători: Raul Vitan, Septimiu Kolbazs, Emanuel Negru, Florin Dan, Ionuț Pașcu, Darius Mureșan, Bogdan Pop, Darius Mic, Samuel Șanta, Sebastian Bentan, Ștefan Visic, Patric Toderean , Rareș Babiciu, Cezar Bud, David Milchis și Bogdan Sucitu

Le mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și le dorim multă baftă mai departe în carieră!

Pe suporterii noștri îi asigurăm că echipa noastră va aduce alți jucători în completarea lotului și care sa pregătească Sezonul următor 2024 – 2025. Din păcate anul acesta este compromis și vom juca în Play-Out.” au anunțat oficialii clubului din Ocna Dej.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: