marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Firma care deține Pensiunea Conacul Secuiesc, de la Rimetea-Colțești, scapă de insolvență!

zamblau eugen

Societatea care administrează Pensiunea Conacul Secuiesc de la Rimetea-Colțești și fabrica de lactate Torockoi (Binal Mob SRL), scapă de faliment, anunță ziarulunirea.ro.

”Firma care administrează fabrica de lactate Torockoi și pensiunea Conacul Secuiesc a scăpat de faliment, iar cererea creditorilor a rămas fără obiect, fiind achitată creanța în valoare de peste 200.000 de lei.

Caracterul cert al creanței rezultă din coroborarea înscrisurilor, respectiv a contractului de vânzare cumpărare a laptelui nr. 697 din 20.09.2019 asumat de debitoarea cumpărătoare, a centralizatorului conținând avizele privind cantitatea de lapte predată, precum și a facturilor emise în sarcina debitoarei, acestea fiind acceptate la plată, prin lipsa refuzului de stornare a acestora, prin recepționarea de către pârâtă a laptelui, dar și prin plata parțială a unei facturi în valoare de 195.455,22 lei din care Binal Mob SRL a achitat suma de 20.000 lei și a rămas un rest de preț neachitat în valoare de 175.455,77 lei.

Câtimea creanței sale, 206.194,1 lei rezultă din documentele prezentate în proces, ceea ce imprimă creanței un caracter lichid, conform art. 663 alin. 3 Cod procedură civilă.

Valoarea creanței în suma totala de 206.194,10 lei a fost achitata integral în data de 22.09.2022, cererea rămânând astfel fără obiect.”, precizează sursa citată.

Binal Mob SRL este deținută de Marta Lukacs și Nimrod Szakacs și a fost înființată în anul 1994.

Citește și: Cerere de insolvență împotriva firmei care deține ”Conacul Secuiesc” din Rimetea!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2