marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Final de carieră pentru un comandor de la Baza 71 Aeriană

zamblau eugen

Începutul de săptămână a fost unul plin de emoție la Baza 71 Aeriană, având loc trecerea în rezervă a comandorului Adrian Motorga.

Absolvent al Liceului militar „Tudor Vladimirescu” și ulterior a Școlii militare de ofițeri de aviație și însumând peste 29 de ani de uniformă militară, acesta a dat dovadă de responsabilitate și profesionalism pe parcursul întregii cariere.

A participat cu detașamentul la misiunea „Baltica-07”, a urmat numeroase cursuri de perfecționare și a fost recompensat cu Emblema de onoare a Forțelor Aeriene în 2008 și cu Emblema de onoare a Statului Major General în 2017.

Acum, la final de carieră, alături i-a fost atât familia, cât și camarazii lângă care și-a petrecut o mare parte din timp.

„Cu acest prilej, comanda unității și toți colegii îl felicită pentru modul responsabil cu care și-a îndeplinit obiectivele, fiind mereu alături de colectivul din subordine și de colegii săi. Ne bucurăm că am avut lângă noi un om deosebit și un pilot de excepție și suntem siguri că și-a pus amprenta pe generațiile pe care le-a format de-a lungul anilor. Vă dorim pensie cât mai lungă și să vă bucurați de tot timpul liber cu familia frumoasă pe care o aveți!” transmit oficialii Bazei 71 Aeriană.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2