nello construct

Elevii din zona metropolitană circulă gratuit cu autobuzele CTP Cluj-Napoca

Elevii mai multor comune din zonă vor circula gratuit cu autobuzele CTP. Din vecinătatea Turzii beneficiază de această facilitate cei de la Aiton, Ciurila și Petreștii de Jos.

Primarul Clujului, Emil Boc, aduce o veste bună pentru elevii din zona metropolitană: începând cu luna noiembrie, cel târziu, vor putea circula gratuit cu transportul în comun pe toate liniile în Municipiul Cluj-Napoca.

„Veste bună pentru elevii din zona metropolitană: începând cu luna noiembrie, cel târziu, vor putea circula gratuit cu transportul în comun pe toate liniile în Municipiul Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca investește constant în educație. Urmărim să sprijinim în continuare elevii și dezvoltarea sistemului de învățământ clujean în general, astfel încât fiecare copil care studiază în orașul nostru să își poată îndeplini potențialul.

Cel târziu din luna noiembrie, elevii care învață în Cluj-Napoca și locuiesc în comunele ce fac parte din Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj vor beneficia de transport gratuit pe raza municipiului pe toate liniile urbane – la fel ca elevii cu domiciliul în Cluj-Napoca – pe lângă gratuitatea la transportul în comun pe raza localității de reședință.

Costurile pentru abonamentele elevilor din zona metropolitană școlarizați în municipiu sunt suportate de către Primăria Cluj-Napoca.

Acordarea de facilități pentru transportul public elevilor le oferă acestora atât posibilitatea de a se deplasa eficient către și dinspre instituțiile de învățământ, cât și de a se bucura de viața culturală, sportivă, socială a orașului.

n acest sens, pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local este introdus proiectul de hotărâre privind aprobarea prețurilor pentru abonamentele lunare destinate transportului elevilor din zona metropolitană a Asociației Metropolitane de Transport Public Cluj (A.M.T.P.C.), școlarizați în municipiul Cluj-Napoca, practicate de către Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. Comunele cuprinse în proiect sunt: Aiton, Apahida, Baciu, Chinteni, Ciurila, Feleacu, Florești, Gilău, Petreștii de Jos” transmite Emil Boc.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: