nello construct

După ce un câine agresiv i-a mușcat copilul de față, în Parcul Teilor din Turda, o mamă a renunțat la… plângere! Acum, trebuie să plătească și cheltuielile de judecată!

Caz mai ciudat la Judecătoria Turda, unde un turdean care locuiește pe strada Valea Racoșei a fost trimis în instanță, fiind acuzat că nu a luat măsurile necesare pentru a preveni atacul canin al patrupedului său, cu care se deplasa prin Parcul Teilor, fără să utilizeze botnița.

Deși utilizarea botniței era obligatorie, conform legii (OUG 55/2002), având în vedere că era vorba despre un câine dintr-o rasă considerat a fi agresivă, respectiv American Staffordshire Terrier.

Incidentul de care este acuzat s-a produs în data de 6 iulie 2021, la ora 20.30, în Parcul Teilor. Câinele, care nu avea botniță, a sărit la un copil aflat în parc și l-a mușcat în zona feței. Copilul a necesitat 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Turda în luna septembrie a acestui an.

Citește și: Judecătoria Turda: Trimis în judecată, pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin! Câinele l-a mușcat de față pe un copil!

Însă, surpriză, la termenul de judecată din data de 25 octombrie 2023, s-a prezentat mama copilului, care a anunțat că-și retrage plângerea la adresa inculpatului, respectiv a proprietarului câinelui agresiv. În aceste condiții, instanța a fost obligată să țină cont de această cerință și a dispus încetarea procesului penal! Ba mai mult, mama copilului a fost obligată la plata cheltuielilor de judecată, în cuantum de 400 de lei.

31

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: