marian morar
adrian nap
m install
nello construct

Doru Anca (PRM Turda): În sfârșit, Consiliul Județean avertizează Supercom! PRM Turda a făcut mai multe sesizări!

zamblau eugen

Președintele PRM Turda, fostul consilier local Doru Anca, spune că fpormațiunea sa politică a făcut mai multe sesizări, cu referire la activitatea neconformă a celor de la Supercom (salubrizare), menționând că în sfârșit Consiliul Județean a menționat de varianta rezilierii contractului.

”Filiala PRM TURDA a transmis în repetate rânduri adrese la Consiliul Local și mai ales la Consiliul Județean, cu privire la neregulile din activitatea SC SUPERCOM care a câștigat licitația pentru această operațiune pe raza municipiului TURDA.

În sfârșit CJ, prin președintele acestuia dl ALIN TISE, a dat un comunicat prin care avertizează societatea cu denunțarea contractului datorită mai multor nereguli pe care le-am semnalat și noi. Intresant este faptul că dl președinte al CJ menționează că există un plan B de înlocuire a agentului comercial.

Suntem foarte curioși și în acealași timp și doritori să cunoaștem pașii pe care îi va face CJ în vederea soluționării acestei situații care grevează asupra cetățenilor municipiului nostru.”, a spus Doru Anca, președintele PRM Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2