nello construct

De râsul curcilor: Un meci de juniori, de la Câmpia Turzii, nu s-a mai disputat pentru că… n-au fost arbitrii!

Situație de râsul curcilor în ultima etapă a juniorilor U15, în care FC Câmpia Turzii trebuia să se confrunte cu Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca. Însă, meciul nu a mai avut loc, pentru că… n-au venit arbitrii!

”👉Meciul U15 dintre FC Câmpia Turzii și FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj nu a mai avut loc pentru că arbitrii nu s-au prezentat la meci!

❗️Se întâmplă a doua oară în acest campionat când la meciurile organizate de FC Câmpia Turzii (în calitate de gazdă) Comisia Teritorială de Arbitri Câmpia Turzii – condusă de Mihai Cuc și Marcel Rus – nu a delegat arbitri la meciurile echipei noastre.

👉Prima dată a fost la meciul U13 dintre FC Câmpia Turzii și Sticla Arieșul Turda, iar a doua oară la meciul dintre FC Câmpia Turzii și FC Viitorul Mihai Georgescu Cluj.

❗️Dacă voi NU puneți accent pe copii NOI o facem.❗️

👉Nu vă mai bateți joc de competiție, NU vă mai bateți joc de munca copiilor din Câmpia Turzii, de suportul părinților și al iubitorilor de fotbal, dar și de cluburile gazdă și oaspete care fac eforturi financiare considerabile pentru organizarea meciurilor de fotbal.

❗️Protestăm în mod public și tragem un semnal de alarmă celor care cred că pot face jocurile de culise împotriva competiției si a FairPlay-ului fotbalistic.

👉Respectați competiția! Respectați copiii! Respectați cluburile de fotbal!”, susțin oficialii clubului FC Câmpia Turzii.

De partea cealaltă, Marcel Rus, oficial al Comisiei Teritoriale de Arbitrii din Câmpia Turzii, spune că cei de la Comisie nu au fost înștiințați niciodată despre programul jocurilor echipei din Câmpia Turzii, dând vina pe oficialii acestei echipe, care nu știu să-și facă treaba.

Pe siteul AJF Cluj, într-adevăr, nu apar arbitrii delegați la acest meci. Nu că nu au venit la meci!

”Acesti indivizi pe langa ca nu isi fac treaba, acum cu un tupeu grotesc doresc sa si dezinformeze.

Dorim sa va informam cum se programeaza meciurile si cum se fac delegarile.

In fiecare luni pana la ora 14.00 echipele au obligatia sa programeze meciurile la AjF Cluj , meciurile sunt postate pe site ul oficial .( deci faza ca nu au fost anuntati e penibila …jenanta )

In functie de aceste programari comisia centrala a arbitrilor si comisiile teritoriale delega arbitri.
In cazul in care o comisie teritoriala nu poate asigura o delegare notifica comisia centrala pentru a delega de la Cluj arbitri .

In cazul nostru concret programarile au fost facute ( in fiecare zi de luni sunt postate pe site ul AJF Cluj programarile jocurilor ) dar datorita incompetentei sau a rea vointei nu au fost delegati arbitri pentru a doua oara intr un interval de mai putin de 2 luni .

PS : 1. mentionam ca daca nu se intervenea la AJF Cluj nici meciul echipei de juniori U19 nu avea loc pt ca nici la acest joc nu au fost delegați arbitri , la interventia clubului a fost trimisa o delegatie de arbitri de la Cluj.

2. Mentionam ca in aceste 10 etape echipele de la FC Campia Turzii ( 9 grupe angrenate in competitii ) au fost arbitrate doar de 2 ori ,in peste 20 de meciuri ,de o brigada de arbitri de la Campia Turzii in rest am avut brigazi de arbitri din Turda si Cluj Napoca ….ne intrebam oare de ce ..?????”, au continuat scandalul cei de la clubul de fotbal.

În ultima perioadă, clubul din Câmpia Turzii s-a mai confruntat cu stări tensionate sau chiar ieșiri necontrolate ale unor oficiali, recent existând și o situație de suspendare pentru Andrei Pintilie, oficial al clubului, care a primit o suspendare de 3 etape.

Citește și: Un oficial de la FC Câmpia Turzii, suspendat 3 etape! A făcut scandal la jocul cu Sticla Arieșul Turda, la U19!

Clubul este puternic susținut financiar (de la bugetul Primăriei, prin cotizația părinților și de o mulțime de sponsori), însă în ciuda acestui fapt rezultatele întârzie să apară, iar banii ”dispar” din conturi.

Citește ș: Au apărut disensiunile între părinți și oficialii clubului FC Câmpia Turzii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: