nello construct

Un oficial de la FC Câmpia Turzii, suspendat 3 etape! A făcut scandal la jocul cu Sticla Arieșul Turda, la U19!

Antrenorul echipei U19 de la FC Câmpia Turzii, Andrei Pintilie, a primit o suspendare de 3 etape din partea AJF Cluj, după ce a făcut scandal la meciul cu echipa similară a celor de la Sticla Arieșul Turda.

Conform unor surse, Pintilie ar fi amenințat atât arbitrii, cât și oficialii echipei turdene, încercând să pună presiune și să influențeze desfășurarea jocului, care în cele din urmă s-a încheiat cu victoria celor de la Sticla Arieșul Turda, cu 3-0.

Conflictul și tensiunea s-ar fi extins și în rândul celor prezenți în tribună, fiind nevoie de intervenția jandarmilor, pentru a calma spiritele.

Andrei Pintilie, care a pus bazele proiectului fotbalistic de la Câmpia Turzii, alături de Sergiu Jucan, nu este la primele probleme de acest gen. El a avut tot felul de suspendări și pe vremea când activa la Unirea Tritenii de Jos, tot pentru ieșiri violente.

Deocamdată, oficialii echipei din Câmpia Turzii nu și-au cerut scuze pentru escaladarea unor atitudini de acest gen, care nu au ce căuta într-o competiție sportivă. Nici Primăria Câmpia Turzii, care finanțează clubul de fotbal cu circa 220.000 de lei în acest an, nu a avut o poziție publică în care să se delimiteze de astfel de atitudini scandaloase. Conform unor surse, acest comportament este o ”obișnuință” la jocurile de pe teren propriu ale echipelor din Câmpia Turzii.

#EchipaMP
1JUNIORUL Cluj U19510p
2STICLA ARIESUL Turda U1959p
3ATLETIC OLIMPIA Gherla U1959p
4UNIREA Tritenii de Jos U1968p
5F.C. Campia Turzii U1956p
6ACADEMIA DE FOTBAL Floresti U1955p
7VULTURUL 2020 Mintiu Gherlii U1954p
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: