nello construct

De pe Aeroportul Internațional Cluj, direct spre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa!

Târgurile de Crăciun sunt printre cele mai așteptate momente din perioada iernii, iar țările europene dețin unele dintre cele mai frumoase târguri din lume.

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să vizitezi un astfel de târg, acum ai ocazia, deoarece Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca vă pune la dispoziție zboruri directe spre orașele cu cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa.

Așa că, dacă îți dorești să faci un city break de iarnă, acum este momentul, deoarece majoritatea Târgurilor de Crăciun și-au deschis deja porțile și vor rămâne deschise până la finalul lunii decembrie sau chiar până la începutul lunii ianuarie.

„Europa găzduiește ȋn fiecare an târguri de Crăciun și evenimente speciale de sărbători. Târgurile de Craciun sunt locuri cu tradiții vechi de secole, atât în ceea ce priveşte oferta culinară, cât și cea artistică. Pregătește-ți din timp o vacanță de tip city break către unele din cele mai frumoase târguri de Crăciun cu plecare de pe Aeroportul Internațional «Avram Iancu» Cluj”, au transmis reprezentanții Aeroportului din Cluj-Napoca.

Țările Europene cu cele mai frumoase Târguri de Crăciun

⇒ Viena – târgul de Crăciun din Viena este o tradiție veche de secole, care datează încă din epoca medievală și îl puteți descoperi până în 26 decembrie 2023;

⇒ Budapesta – târgul de Advent şi Crăciun „Karácsonyi Vásár” de la Budapesta este unul dintre cele mai frumoase din Europa și este de vizitat în perioada 17 noiembrie 2023 – 31 decembrie 2023;

⇒ Londra – îmbrățișează atmosfera festivă unică a capitalei britanice și explorează unele dintre cele mai faimoase atracții turistice luminate festiv în perioada 17 noiembrie 2023- 1 ianuarie 2024;

⇒ Munchen – orașul german se transformă într-un paradis al luminițelor și al atmosferei festive în decursul sărbătorilor de iarnă, iar perioada de vizitare a Târgului de Crăciun este 27 noiembrie 2023 – 24 decembrie 2023;

⇒ Bruxelles – târgul de Crăciun va găzdui peste 200 de căsuțe, unde turiștii pot servi vafe și bere belgiană, în timp ce admiră bradul imens, împodobit cu tot felul de decorațiuni sclipitoare. Poate fi vizitat în perioada 24 noiembrie 2023 – 31 decembrie 2023.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: